fbpx
Політика

Активісти нанесли приміщенню КМДА збитків на 3 млн грн – А. Голубченко

Активісти заподіяли приміщенню Київради збитків на 3 млн грн – А. Голубченко.

  Активісти, за попередніми підрахунками, завдали приміщенню, де знаходиться Київрада та КМДА, збитків на 3 млн грн, після того як створили там Штаб національго спротиву. Про це під час брифінгу повідомив в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко, передає УНН.

 "У мене не має остаточних данних. Наприклад, збиток будівлі адіміністрації складає 3 млн грн. Щодо барикад та Майдані, ми поки що не рахували, тому я не можу сказати", – повідомив А. Голубченко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Він зазначив, що КМДА планує виставити організаторам акцій та комендантам штабів рахунок за збитки.

 "У будь-якому випадку доведеться наводити лад і у Київській адіміністрації, і на Майдані. Це наша робота",- повідомив чиновник.

 Крім того, він зазначив, що працівники КМДА повернуться на роботу до приміщення на Хрещатику, як тільки з відти вийде останній мітингувальник. Для цього адміністрація готова провести переговори з активістами і навіть знайти нове приміщення для їх перебування.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "КМДА може посприяти пошуку приміщення та заключенню аренди, однак активісти самі повинні будуть сплачувати аренду",- повідомив А. Голубченко.

 Джерело: УНН

Читайте також: