fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан – 2013. Потрібно деморалізувати тих людей, які «служать банді», – Тягнибок

В даний час багато українських чиновників, особливо із західних регіонів, пишуть заяви про звільнення. Вся справа в тому, що чиновників з заходу України змушують їхати на київський Антимайдан. Такі чиновники не хочуть йти проти українського народу. Українським громадянам має бути соромно прислужувати нинішньому режиму. Саме тому дуже важливо повністю деморалізувати тих людей, які зараз знаходяться при владі. Таку думку під час свого виступу на Майдані Незалежності висловив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

За його словами, українці повинні знати, що «служити банді» небезпечно.

«Ви запитайте у своїх бабусь чи дідусів, прочитайте в книгах, як колись було. Якщо в селі з’являвся якийсь негідник, який компрометував сільську громаду, суспільство робило такий собі бойкот: люди з ним не віталися, не пускали його до церкви», – нагадав Олег Тягнибок.

Тоді «негідники» розуміли, що просто не можуть жити без суспільства. Після цього люди каялися і «приповзали на колінах до суспільства». В іншому випадку, зазначив опозиціонер, вони йшли від суспільства геть.

Саме тому, міркує Тягнибок, українцям зараз необхідно зробити морально-психологічний тиск на тих, хто зараз прислуговує злочинному режиму. Тягнибок вважає, що «режим Януковича» принижує і обкрадає українських громадян.

«Вони узурпували всю владу в державі – законодавчу, судову і виконавчу. Цей режим не слухає народ», – додав Тягнибок.

Крім того, Олег Тягнибок не виключає, що мирний мітинг на Майдані Незалежності може перерости в революцію. Він нагадав, що є кілька шляхів боротьби: мирний, еволюційний, парламентський і революційний.

«Якщо влада почне застосовувати силу, то з боку народу може послідувати відповідна реакція», – резюмував він.

За матеріалами: liga.net

Читайте також: