fbpx
Економіка

«Роналду заслужив “Золотий м’яч”», – Роббен

Арьєн Роббен вважає, що «Золотий м’яч» в 2013 році повинен дістатися португальському форварду Кріштіану Роналду, який зараз виступає в мадридському «Реалі».

«Я ніколи не мріяв про цю нагороду, хоча дуже часто потрапляв у списки попередніх фіналістів. Але у фіналі майже завжди завжди одні й ті ж футболісти: Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі. Цього року до них додався ще й Франк Рібері», – зазначив Роббен.

На його думку, Рібері заслужив потрапити до списку фіналістів. Роббен вважає, що його партнер по «Баварії» провів просто неймовірний сезон.

«Це індивідуальний приз і я дуже хочу щоб він дістався Кріштіану Роналду. Він багато працював, і я вважаю його на сьогоднішній день найкращим у світі», – резюмував Арьєн Роббен.

Свою думку щодо «Золотого м’ячу» висловив і Франк Рібері. Зокрема, півзахисник мюнхнеской «Баварії» залишився незадоволений рішенням ФІФА, яке продовжило терміни голосування для вибору володаря «Золотого м’яча». Як офіційну причину у ФІФА назвали недостатня кількість учасників, які надіслали свої голоси. За неофіційною інформацією, у ФІФА це зробили заради португальця Кріштіану Роналду, який яскраво виступив у матчах плей-офф на чемпіонаті світу-2014 проти Швеції.

«Продовження термінів голосування – це справжня ганьба. Таке відбувається вперше. Але я цілком спокійно ставлюся до цього і абсолютно не боюся, що на результат голосування щось вплине», – упевнений Рібері.

Після цього француз прокоментував невизначену позицію Кріштіану Роналду з приводу присутності на церемонії нагородження «Золотого м’яча». Рібері запевнив, що не розмовляв з форвардом «Реала» про це. Крім того, лідер «Баварії» не спілкувався ні з ким з одноклубників Роналду.

«Мене не хвилює, прийде він чи ні. Для мене велика честь знаходитися в серед 3-х фіналістів, і тому я вважаю свою присутність на церемонії цілком природною», – резюмував Рібері.

За матеріалами: isport.ua, terrikon.com

Читайте також: