fbpx
Політика

Кличко кличе Пшонку і Захарченка в парламент

Лідер парламентської фракції «УДАР» Віталій Кличко повідомив 19 грудня, що на нараді в кабінеті спікера Верховної Ради Володимира Рибака обговорювалися ключові питання, серед яких проект закону про державний бюджет на 2014 рік, який, як нагадав політик, мав бути прийнятий ще два місяці тому.

«Але цього не сталося. Ми маємо за регламентом 5 днів на ознайомлення з ним, після чого готові його розглядати і для цього пропонуємо провести засідання наступного тижня», – додав Віталій Кличко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Також Віталій Кличко зазначив, що друге питання, яке піднімалося на нараді, стосується побиття активістів Євромайдана представниками правоохоронних органів.

Він нагадав, що лідери опозиції вже навідувалися до генерального прокурора Пшонки щодо даного інциденту і той обіцяв прийти до Верховної Ради і представити звіт про те, як просувається розслідування.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

При цьому лідер партії «УДАР» також упевнений в тому, що відповідний звіт депутатам повинен надати і міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

«Ми всі повинні отримати цей публічний звіт», – підкреслив він.

Кличко про нараду у Рибака (відео):

Читайте також: