fbpx
Політика

Для відставки уряду не вистачає три голоси – П. Розенко

 Опозиція домовилася з КПУ і, поки, для відставки уряду не вистачає три голоси – П. Розенко.

  На сьогоднішній день опозиція домовилась з КПУ і їй не вистачає лише три голоси для відставки уряду. Про це журналістам заявив народний депутат “УДАРу” Павло Розенко, передає кореспондент УНН.

 “Уряд фактично привів країну до повної розрухи і опозиція розробила узгоджений між опозиційними фракціями проект постанови про відставку уряду. Ця позиція вже узгоджена з комуністами і вони підтримають постанову про відставку уряду. Ми підрахували, що сьогодні нам не вистачає для відставки уряду три голоси”, – повідомив П. Розенко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 За його словами, опозиція готова проголосувати за постанову про відставку уряду від комуністів.

 “Ми продовжуємо збирати голоси за проект постанови про відставку уряду. Я думаю, що після того, як спаде ейфорія від домовленостей у Москві і в тому числі комуністи, депутати ПР побачать, що ніяких газових знижок немає і невідомо, коли вони будуть отримані, прихильників заміни уряду в ПР різко збільшиться. І тоді ми знайдемо необхідні три голоси”, – сказав нардеп.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Він резюмував, що проект постанови про відставку уряду буде знову внесено на голосування у сесійну залу не раніше, ніж опозиція добере необхідні три голоси і, можливо, “ще знайдемо голоси із запасом”.

 Джерело: УНН

Читайте також: