fbpx
Політика

Для відставки уряду не вистачає три голоси – П. Розенко

 Опозиція домовилася з КПУ і, поки, для відставки уряду не вистачає три голоси – П. Розенко.

  На сьогоднішній день опозиція домовилась з КПУ і їй не вистачає лише три голоси для відставки уряду. Про це журналістам заявив народний депутат “УДАРу” Павло Розенко, передає кореспондент УНН.

 “Уряд фактично привів країну до повної розрухи і опозиція розробила узгоджений між опозиційними фракціями проект постанови про відставку уряду. Ця позиція вже узгоджена з комуністами і вони підтримають постанову про відставку уряду. Ми підрахували, що сьогодні нам не вистачає для відставки уряду три голоси”, – повідомив П. Розенко.

Читайте також:  Розвідник рпц Антоній Севрюк приїхав до Папи Франциска захищати УПЦ

 За його словами, опозиція готова проголосувати за постанову про відставку уряду від комуністів.

 “Ми продовжуємо збирати голоси за проект постанови про відставку уряду. Я думаю, що після того, як спаде ейфорія від домовленостей у Москві і в тому числі комуністи, депутати ПР побачать, що ніяких газових знижок немає і невідомо, коли вони будуть отримані, прихильників заміни уряду в ПР різко збільшиться. І тоді ми знайдемо необхідні три голоси”, – сказав нардеп.

Читайте також:  ОУН: В України є всі підстави вимагати від Угорщини моральних і матеріальних компенсацій за події 1939 року

 Він резюмував, що проект постанови про відставку уряду буде знову внесено на голосування у сесійну залу не раніше, ніж опозиція добере необхідні три голоси і, можливо, “ще знайдемо голоси із запасом”.

 Джерело: УНН

Читайте також: