fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Лоуренс ненавидить слово “товстий”

 Незважаючи на те, що молоду актрису Дженніфер Лоуренс навряд чи можна назвати товстою, вона дуже не любить, коли хтось вживає дане слово. Слід зауважити, що нещодавно вона вже дискутувала на цю тему на одному з телешоу, заявивши, що різні ток- шоу про моду вчать молодь неправильним цінностям.

Тепер на черговому шоу дівчина знову підняла цю тему. Як зізналася Дженніфер Лоуренс, вона з радістю б підтримала закон, що забороняє називати будь-кого на телебаченні товстим.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Безумовно слід ввести такий закон. Я не вважаю, що принижувати когось – це забавно. Мене, як і будь-якого, теж буває, принижують. Я і сама принижую людей. Але це не правильно», – заявив зірка «Голодних ігор».

За її словами, ЗМІ варто відповідати за вплив, який вони чинять на молоде покоління, оскільки після перегляду різних модних шоу, діти стають занадто зарозумілими і намагаються показати всім, які вони круті.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Крім того, як сказала Лоуренс, коли вона тільки починала свою кар’єру в кіно, їй теж доводилося стикатися з критикою – їй говорили схуднути на певну кількість кілограмів, інакше б її звільнили.

Зараз же, коли актриса користується неймовірною популярністю, вона не реагує на критику.

«Якщо хтось мені скаже щось про дієту, то я його просто пошлю», – заявила Дженніфер Лоуренс.

Читайте також: