fbpx
Політика

ВР має повернути в дію Конституцію зі змінами 2004 року – І. Богословська

І. Богословська: Нова більшість має скасувати рішення КС 2010 року.

Народний депутат Інна Богословська переконана, що нинішній склад КС не скасує своє рішення про скасування політреформи, тому повернути в дію Конституцію зі змінами 2004 року має Верховна Рада. Про це народний депутат заявила під час круглого столу "Політична криза в Україні: парламентські інструменти подолання", повідомляє прес-служба глави Комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давида Жванії, передає УНН.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Будемо реалістами: Конституційний Суд не скасує своє рішення. Тому повернути легітимний правопорядок повинна нова більшість у Верховній Раді", – заявила Богословська.

Вона повідомила, що протягом тривалого часу депутати шукали рішення для виходу з політичної кризи. "Саме криза, як не дивно, може стати імпульсом для формування нової більшості у Верховній Раді, яка зможе відновити конституційний процес", – додала вона.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: