fbpx
Шоу-бізнес

Гарік Харламов замкнув Христину Асмус вдома

  Знаменитий шоумен Гарік Харламов і зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус дуже скоро повинні стати щасливими батьками. Напередодні настільки чудової події, Гарік Харламов настільки серйозно ставиться до стану вагітної Асмус, що не дозволяє їй виходити з будинку.

Христина Асмус, незважаючи на те, що носить під серцем малюка, примудряється працювати аж до самих пізніх строків вагітності. Артистка працювала в театрі і відвідувала світські заходи. Така активність вагітної Асмус спочатку не турбувала Гаріка Харламова, однак з наближенням дати пологів чоловік почав всерйоз хвилюватися за стан своєї коханої.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Гарік Харламов навіть почав наполягати на тому, щоб Христина Асмус рідше виходила з дому. Так, наприклад, навіть на день народження давнього друга пари Євгена Папунаішвілі Христина Асмус не прийшла, пославшись на нездужання.

До слова, Христина Асмус і Гарік Харламов вже серйозно стурбовані купівлею речей для свого малюка. Якщо вірити чуткам, у зіркової пари має народитися хлопчик. Христина та Гарік для свого первістка вибрали колиску італійського виробництва з екологічно чистих порід дерев. Люльку вже доставили в російську столицю і розмістили в дитячій кімнаті.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: