fbpx
Політика

А. Яценюк блефує – М. Чечетов про підписи за відставку уряду

 М. Чечетов о подписях за отставку Н. Азарова: А. Яценюк блефует.

  Арсеній Яценюк блефує, повідомляючи, що опозиція вже зібрала більше 200 підписів народних депутатів під постановою про недовіру Уряду. Ця цифра – міфічна. Про це заявив народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, передає УНН.

 “Зрозуміло, що Арсеній Яценюк сьогодні намагався блефувати, коли показував зібрані підписи (під постановою про недовіру Уряд. — ред.) і говорив, що їх більше 200. Адже, коли переговорили з депутатами, підписи яких нібито є під цією постановою, виявилося, що озвучена Арсенієм Яценюком цифра — міфічна, і ніяких більше 200 заявлених голосів у опозиції і близько немає! Тобто спроба опозиції показати хоч якусь політичну спроможність і черговий раз лопнула, як мильна бульбашка!” — заявив політик.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Він також звернув увагу на те, що, за його інформацією, опозиціонери пропонували незалежним мажоритарникам гроші для того, щоб зібрати необхідну кількість підписів за відставку Уряду. Михайло Чечетов нагадав, що “опозиція вже намагалася відправити у відставку легітимний Уряд, але не добрала 40 голосів.

 “Вони (представники опозиції — ред.) показали свою повну політичну неспроможність. Вони нездатні наблизиться до цифри 226!” — додав він.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 Парламентарій наголосив, що згідно з Конституцією питання про відставку Уряду може підніматися тільки на наступній сесії.

 Джерело: УНН

Читайте також: