Олександр Попов перебуває на додатковому допиті в ГПУ

О. Попов знаходиться на додатковому допиті в ГПУ.

Відсторонений від виконання обов’язків голови КМДА Олександр Попов наразі перебуває на додатковому допиті у Головному слідчому управлінні Генпрокуратури України. Про це УНН повідомили у ГСУ.

 Нагадаємо, у Генеральній прокуратурі України не виключають, що будуть проведені додаткові допити для того, щоб з’ясувати яким чином допити підозрюваних у справі про розслідування подій 30 листопада потрапили у ЗМІ. Про це сьогодні журналістам сказала прес-секретар ГПУ Маргарита Велькова

 За її словами, згідно з 154 статтею КПК кожен із підозрюваних мав змогу ознайомитися із матеріалами. "Кожному з 4 підорзрюваних для ознайомлення були передані матеріали (протоколи допиту – ред.). Кожен з них мав до них доступ не менше 3-4 годин", – зазначила прес-секретар. Крім того, вона не виключила, що можуть бути проведені додаткові допити для з’ясування обставин, за яких матеріали потрапили до ЗМІ.

Related Post

 Нагадаємо, 14 грудня копії протоколів допитів Олександра Попова, Володимира Сівковича і Валерія Коряка, які вдалося отримати народним депутатам від опозиції з власних джерел, розповсюдили серед ЗМІ.

 Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протестуна майдані Незалежності. Десятки людей були поранені, десятки затримані. Як відомо, співачка була серед найбільш активних учасників акцій протесту.

 Додамо, 14 грудня на екстреному брифінгу генеральний прокурор Віктор Пшонка повідомив, що Генпрокуратура підозрює в перевищенні влади і службових повноважень при розгоні акції на Майдані в ніч на 30 листопада О.Попова і В.Сівковича. Крім того, у Генпрокуратурі підозрюють у перевищенні влади начальника київської міліції Валерія Коряка, який був відсторонений від посади 1 грудня, і його заступника Петра Федчука. 14 грудня президент Віктор Янукович указами відсторонив від виконання службових обов’язків О.Попова і В.Сівковича.

 Джерело: УНН

Leave a Comment