Терористи з «Градів» обстріляли Кримське, – губернатор Луганської області

Бойовики вранці в суботу, 1 листопада, обстріляли з мінометів і систем залпового вогню «Град» село Кримське, яке знаходиться в Луганській області. Варто відзначити, що в результаті масованого обстрілу терористів в селі Кримському були зруйновані житлові будинки. Про це стало відомо з повідомлення прес -служби Геннадія Москаля, керівника Луганської обласної державної адміністрації.

«В суботу з 9:00 ранку розпочався інтенсивний обстріл села Кримське Новоайдарського району. Терористи стріляють з мінометів, гармат і "Градів". Пошкоджено приватні будинки, деякі загорілися після прямих влучень. Чи є жертви в селі, поки встановити неможливо», – сказано в повідомленні прес-служби керівника Луганської обласної державної адміністрації.

Також повідомляється, що артилерійський обстріл села Кримське терористи продовжували і в п’ятницю, – протягом цілого дня.

Related Post

Як тільки ситуація в селі покращиться, Луганська обласна державна адміністрація збирається відправити в Кримське працівників Міністерства з надзвичайних ситуацій, швидкої допомоги та інших спеціальних служб, щоб надати допомогу постраждалим людям.

«На жаль, відшкодовувати збитки потерпілим нема за що, оскільки уряд України на це не виділив ні копійки», – підкреслили в Луганській обласній державній адміністрації.

Як відомо, підрозділи Збройних сил України звільнили село Кримське від терористів 18 жовтня поточного року.

 

Leave a Comment