fbpx
Політика

Опозиція не шукає виходу з кризи – депутат ПР

  Народний депутат України від Партії регіонів Іштван Гайдош звернув увагу на те, що опозиція протягом останніх трьох тижнів нагнітає ситуацію в Україні і при цьому не докладає ніяких зусиль для того, щоб знайти вихід з неї. За його словами, всі пропозиції, які звучать з боку Партії регіонів, опозиція відкидає.

Як він зазначив, з боку опозиції лунають лише ультимативні заяви, що свідчить про те, що вона не бажає йти на компроміс.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Вони тільки на словах заявляють про готовність шукати вихід із ситуації, яка склалася в країні, але коли доходить до справи, то опозиція відразу відмовляється сідати за стілпереговорів», – сказав депутат.

При цьому Іштван Гайдош нагадав, що президент України Віктор Янукович також закликав опозицію до переговорів у рамках круглого столу, але та ігнорує абсолютно всіх.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Депутат зізнався, що складається враження, ніби опозиція зовсім не зацікавлена ​​у вирішенні кризи і домагається лише хаосу і безладу. Сам же Гайдош вважає, що лише конструктивні переговори дозволять вийти зі сформованої ситуації.

Читайте також: