fbpx
Політика

Януковича в Києві підтримає 10 тисяч жителів Дніпропетровщини – «Партія регіонів»

У дніпропетровській обласнійорганізації «Партії регіонів» організовують поїздку на мітинг у Київ. Зокрема, в «Партії регіонів» збираються залучити 10 тисяч осіб, які візьмуть участь у безстроковій акції протесту в Києві. Мета даної акції – підтримка курсу президента України Віктора Януковича. Про це стало відомо від представників дніпропетровської обласної організації «Партії регіонів». Зокрема, про наміри «регіоналів» розповіла Наталія Гончаренко, заступник голови обласного осередку партії.

«Зараз ми отримуємо з громадських приймалень наших депутатів і партійних приймалень велику кількість повідомлень від жителів Дніпропетровської області», – стверджує Наталія Гончаренко.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

За її словами, всі українці, хто звернувся, заявляють про стабільну ситуацію в Дніпропетровській області, але дуже багато жителів області всерйоз стурбовані тривалим протистоянням влади та опозиції. Крім того, занепокоєння викликає і серйозна політизація ситуації в Києві. За словами Наталії Гончаренко, прихильники провладної «Партії регіонів» всерйоз ображені «поведінкою» деяких українських телеканалів. Зокрема, телебачення показує мітинги на підтримку президента Віктора Януковича. На мітингах телеканали показують людей, які заявляють, що їх привезли туди за гроші або силою. Жителі Дніпропетровщини незадоволені тим, що країні показують людей, які ховають свої очі від камери і не знають що відповісти.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Ми теж поїдемо до столиці, ми готові навіть піти на Евромайдан і розповісти там мітингувальникам про свою позицію, нехай вони почують і нас. Нехай знають, що Дніпропетровська область теж хоче в Європу», – заявила Гончаренко.

Однак, зазначила вона, в Дніпропетровській області вимагають дотримуватися інтересів працівників промислових підприємств, машино- і ракетобудівників, які просто можуть залишитися без роботи.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: