fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Ірина Білик підтримала мітингувальників

  Популярна українська співачка Ірина Білик підтримала мітингувальників на Євромайдані. Співачка відкрито заявила, що підтримує активістів на Євромайдані і сподівається, що Україна все ж підпише Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Ірина Білик написала: «Країна повинна домогтися свого вступу до ЄС. Тільки народ може цього домогтися. Я рада, що всі зібралися. І, звичайно, народ завжди має рацію». Також Ірина Білик сказала, що утримується від гучних заяв, бо вже багато чого було зроблено на Майдані Незалежності. Ірина Білик додала, що бажає, щоб люди зрозуміли, що «не все, що їм зараз там говорять, буде щиро».

Нагадуємо, що на Євромайдані знаходиться велика кількість зірок шоу-бізнесу. Там майже завжди виступає співачка Руслана. Також Євромайдан підтримали Анна Седокова, Камалія, Джамала, Даша Малахова і навіть Джордж Клуні.

До речі, співачка Руслана навіть сказала, що спалить себе на Майдані, якщо в країні не відбудуться зміни, проте, на щастя, вона пізніше сказала, що це було алегоричне порівняння, як прояв рішучості та сміливості.

За матеріалами: Viva!

Читайте також: