fbpx
Кінотеатри

Сім’я Пола Уокера не пустить фанатів “Форсажу” на похорон

Сім’я Пола Уокера, голлівудського актора, який загинув в автокатастрофі, прийняла рішення зробити закритою церемонію його похорону. Вирішено, що крім родичів і близьких друзів, в ній братиме участь тільки творчий колектив фільму "Форсаж".

Як припустив один із знайомих, таке рішення може бути пов’язане з бажанням близьких вберегти від настирливості журналістів його дочку Медоу, яка і так переживає великий стрес через загибель батька. Місце і дата похорону поки не оприлюднені.

Те ж джерело повідомило, що для більш широкого кола друзів, колег і знайомих артиста вже після похорону буде організована спеціальна прощальна церемонія, однак, брати участь в ній зможуть також тільки ті, хто отримав спеціальні пропозиції. Нагадаємо, голлівудський актор Пол Уокер загинув в автокатастрофі 30 листопада.

Як з’ясувала дорожня поліція, він був пасажиром автомобіля Porsche Carrera GT, за кермом якого знаходився його друг Роджер Родас. Обидва – і водій, і його пасажир загинули в результаті того, що автомобіль, втративши управління, набрав велику швидкість і врізався в огорожу і дерева, а потім загорівся.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: