fbpx
Політика

Народ довів, що може перемагати – Яценюк

 Виступаючи на Майдані 11 грудня, лідер партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що цей день вже в книзі української історії.

«Ви створили історію вільної української держави. Це заслуга кожного з вас», – сказав політик, звертаючись до мітингувальників.

За його словами, цієї ночі, коли силовики намагалися розігнати Майдан, народ довів, що може не просто боротися за свої права, а й перемагати. Він зазначив, що весь світ пишається тим, як український народ бореться за майбутнє своєї країни.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Ми – гідна, європейська нація, яка заслуговує бути частиною Євросоюзу. І після подій на Майдані це визнав весь світ», – підкреслив Арсеній Яценюк.

Також він сказав, що зараз необхідно навести порядок на площі і бути готовими до того, щоб знову боротися за свою свободу.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Він вкотре закликав громадян приїжджати на Майдан, заявивши, що саме на головній площі столиці вершиться доля країни і саме там розгортаються основні події.

«Від кожного з нас залежить майбутнє України. Приїжджайте сюди. Ми повинні підтримувати один одного. Ми повинні стояти поруч, як стояли цієї ночі. І так ми встояли», – сказав Яценюк.

Читайте також: