fbpx
Шоу-бізнес

Джессіка Альба скоро стане мамою втретє

 Знаменита 31-річна голлівудська актриса Джессіка Альба збирається стати мамою втретє.

Про це повідало джерело, наближене до сім’ї голлівудської зірки. Джерело повідомило одному із зарубіжних видань: «Джессіка щаслива, як ніколи, вона просто світиться від щастя! Вона розуміє, що тепер у неї стане більше обов’язків, адже тепер потрібно буде займатися трьома дітьми, а також поєднувати сім’ю з кар’єрою. І все одно не може дочекатися того моменту, коли її малюк побачить цей світ».

Чоловік актриси Кеш Уоррен також сподівається, що цього разу в них народиться хлопчик. Нагадуємо, що у Джесіки Альби і Кеша Уоррена вже є дві дочки. Перша дівчинка Хонор Марі з’явилася на світ ще в 2008 році, а друга Хевен Гарнер народилася в 2012 році.

До слова, друзі щасливих батьків вже знають про таку чудесну новину, тепер же Джессіка Альба вирішила розповісти про майбутню подію і своїм шанувальникам.

Нагадуємо, що з Кешем Уорреном Джессіка почала зустрічатися в 2004 році на зйомках «Фантастичної четвірки». 27 грудня 2006 Джессіка і Кеш оголосили про заручини, ну а весілля їх відбулася 19 травня 2007 року.

За матеріалами: Starslife

Читайте також: