fbpx
Політика

На засіданні уряду Азаров порадив опозиції готуватися до виборів, а не займатися мітингами з концертами

Азаров радить опозиції залишити «романтичні ілюзії» на Майдані і готуватися до виборів.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров радить опозиції залишити «романтичні ілюзії» і, замість концертів на Майдані, готувати передвиборні програми і плани вирішення економічних проблем.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив, відкриваючи засідання уряду.

«З щирою повагою до людей, які мирно висловлюють свою позицію на Майдані, не можна не усвідомлювати, що вони – далеко не вся Україна. Аксіомою є те, що мітинги не можуть управляти державою. Коли більшовики в минулому столітті застосували такий спосіб управління, це, як відомо, погано закінчилося», – сказав прем’єр.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Він підкреслив, що «головний інструмент демократії – не мітинг з концертами, а вибори».

«Всі політичні сили, які дійсно дотримуються демократичних цінностей, повинні цей принцип оберігати і підтримувати. І готуватися до наступних виборів, розробляючи політичні програми: як почати роботу на наших підприємствах, зберегти робочі місця, як знайти кошти для модернізації економіки відповідно до європейських технічних нормам, як створити кращі умови для асоціації з Євросоюзом?.. На всі ці питання Майдан відповідь не може дати», – пояснив Азаров.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За його словами, без рішення «таких болючих питань бажати бути частиною Європи – не більше, ніж романтичні ілюзії».

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: