fbpx
Політика

Квасневський: Для Януковича діалог і консенсус не мають значення

Колишній президент Польщі Александр Квасневський вважає, що чергова спроба силовиків розігнати Євромайдан в ніч на 11 грудня продемонструвала небажання президента України Віктора Януковича йти на діалог для врегулювання ситуації в країні.

«Ми вже знаємо, чого чекати. Заклики до круглих столів абсолютно нещирі, тому що ми бачимо міліцію на площі навіть у присутності Кетрін Ештон. Це ще раз демонструє той факт, що для Януковича ці аргументи діалогу і консенсусу не мають значення», – заявив Александр Квасневський в ефірі польського телеканалу TVN24.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Тепер, за словами екс-президента Польщі, абсолютно ясний план українського президента: він має намір і далі вести проросійську політику, щоб отримати від Росії економічну допомогу.

Як відомо, в ніч на 11 грудня силовики в черговий раз зробили спробу розігнати Євромайдан. І це, незважаючи на те, що в Україні в ці дні перебувають з робочим візитом представники США і Євросоюзу.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: