fbpx
Політика

Володимир Жириновський: “Євромайдан фінансує Держдеп США”

 Сьогодні, 10 грудня, лідер російських ліберал-демократів Володимир Жириновський заявив, що «Євромайдан» у столиці України – це шабаш, який фінансується Державним департаментом Сполучених Штатів Америки. Про це політик написав у своєму мікроблозі.

«Державна Дума Російської Федерації розглянула заяву щодо України. Я одне можу сказати, що це в чистому вигляді початок державного перевороту. Не просто так вирує Майдан. Це шабаш, який фінансує Держдепартамент США. Так, зараз підписання угоди з ЄС відклали. Але де гарантії, що Віктор Янукович не підпише цю угоду наприкінці другого терміну? У такому випадку ми залишимося в дурнях», – прокоментував ситуацію Володимир Жириновський.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Відзначимо, що раніше проект заяви Держдуми прокоментував голова думського комітету з міжнародних справ Олексій Пушков. За словами Пушкова, Україна не хоче йти туди, куди її штовхають лідери «Євромайдану».

«Той Майдан, який ми бачимо зараз – це явна активна меншість в Україні. Доля країни може зважитися єдиним шляхом – виборами», – заявив Пушков.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: