fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Волочкова побувала на Євромайдане

Знаменита російська балерина Анастасія Волочкова під час гастролей у Києві побувала і на Євромайдані. Проте фотографії з гарячого місця подій робити, а тим більше викладати їх в соціальні мережі, вона відмовилася.

Своє рішення Анастасія Волочкова пояснила так: «Приїхавши до Києва, звичайно, була я на Майдані. І не змогла залишитися байдужою. Але жодне фото цього жаху не викладу. Всупереч усьому. Щоб ви знову не звинуватили мене в тому, що я сфотографувалася на тлі біди. Дізнавайтеся все зі ЗМІ. Хоча, все це більш ніж жахливо. І трагічно».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадаємо, кілька місяців тому Анастасія Волочкова стала свідком повені на Далекому Сході. Вона не змогла втриматися і виклала в свій Instagram фотографії на тлі повені. Шанувальники розкритикували балерину, звинувативши її в піарі на людському горі.

Водночас багато українських зірок абсолютно не переймаються з приводу якихось безглуздих фото на Євромайдані. Навпаки, вони фотографуються на Майдані Незалежності самі, а також з безпосередніми учасниками акції.

Читайте також: