fbpx
Шоу-бізнес

Памела Андерсон змінила колір волосся

 Знаменита американська актриса і фотомодель канадського походження Памела Андерсон кардинально змінила свою зовнішність.

Це вже друге перевтілення американської красуні. Вперше Памела змінила своє розкішне довге волосся на коротку стрижку «під хлопчика» в кінці жовтня. Тепер же зірка «Рятувальників Малібу» вирішила поміняти і колір волосся.

Актриса розпрощалася зі своїм кольором волосся, який був впродовж довгих років її візитною карткою. На такий крок Памела, можливо, пішла для того, щоб змінити образ сексапільної білявки з «Рятувальників Малібу», який вже їй набрид.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

На арт- заході в Майамі сама Памела продемонструвала і прокоментувала свій новий образ. Зірка сказала, що їй вже давно здається, що її розкішне волосся «начебто жило своїм власним життям». Тому вона твердо вирішила залишити все це позаду і почати все з чистого аркуша.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Тепер американська зірка виглядає абсолютно по-іншому. Нове перевтілення молодить американську красуню.

Нагадуємо, Памела Андерсон вперше з’явилася на обкладинці журналу Playboy в 1989 році. Після того, як актриса знялася в «Рятувальниках Малібу», її стали вважати одним з секс -символів США.

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: