fbpx
Україна

У Києві закрили 3 станції метро після повідомлення про замінування

 Три станції метро в центрі Києва закриті після повідомлення про замінування.

Сьогодні близько 11:00 за спецлінією “102” до чергової частини столичної міліції зателефонував чоловік. Анонім повідомив про те, що на станціях метрополітену “Хрещатик”, “Майдан Незалежності” та "Театральна" закладено вибухівку. В даний час вказані станції закриті на вхід і на вихід, пасажири евакуювалися. Про це УНН повідомили у прес-службі столичної міліції.

Читайте також:  Ігнат покидає посаду спікера Повітряних сил, – командувач ПС

 Наразі на місце події направлені співробітники вибухотехнічної служби, експерти-криміналісти, кінологи, слідчо-оперативна група та патрульні міліціонери.

 Для безпеки громадян правоохоронці евакуюють присутніх на станціях метрополітену громадян. Інформацію внесено до Єдиного обліку. Правоохоронці вживають всіх необхідних заходів для встановлення  особи, що зателефонувала.

 Нагадуємо, що завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності згідно зі статтею 259 Кримінального Кодексу України тягне за собою кримінальну відповідальність у вигляді арешту, обмеження волі чи позбавлення волі на строк до 8 років.

Читайте також:  Всі релігійні громади Закарпаття відсвяткували День Карпатської України, крім УПЦ мп

 Джерело: УНН

Читайте також: