fbpx
Політика

Віталій Захарченко залишається на займаній посаді

 Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко у відставку подавати не збирається. Про це сьогодні, 5 грудня, заявив сам міністр в ході брифінгу. Крім цього чиновник додав, що в даний момент вже вдалося затримати людину, що передала ключі від грейдера – трактора, який брав участь у заворушеннях на Банковій.

Нагадаємо, що одна з вимог мітингувальників – відставка Віталія Захарченка. Активісти наполягають на тому, що саме міністр внутрішніх справ має відповісти за дії правоохоронців, які били людей під час розгону Євромайдану.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У ході спілкування з журналістами, міністр внутрішніх справ заявив, що ситуацію з порушенням закону біля адміністрації президента будуть детально розбирати.

«Скоро мені нададуть результати службової перевірки з приводу перевищення повноважень співробітниками правоохоронних органів. В даний момент судами було прийнято рішення про арешт 14 осіб, які порушили закон. Також у нас є коло людей, які будуть затримані вже найближчим часом. Усім їм будуть озвучені відповідні підозри. Зазначу, що в цих діях також брав участь і Дмитро Корчинський», – заявив Віталій Захарченко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: