fbpx
Україна

ДАІ України попередило про погіршення погодних умов

 ДАІ попереджає про погіршення погодних умов в наступні три доби

 ДАІ України звернулось до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, передає УНН з посиланням на прес-службу ДАІ.

 За даними Гідрометцентру, найближчими днями в Україні очікується сніг, мокрий сніг, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця. Так, вночі 6 грудня у західних та північних областях, вдень по всій території країни невеликий мокрий сніг, на півдні з дощем; у західних, а вдень і в східних, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях помірний мокрий сніг.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

 7-8 грудня часом сніг (вдень 8 грудня невеликий), хуртовина. В Криму мокрий сніг (7 грудня з дощем), місцями сильні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу, в горах хуртовини.

 "За різкого погіршення погодних умов, по можливості, утримайтеся від поїздок на далекі відстані. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад Державтоінспекції. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби", – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

 Джерело: УНН

Читайте також: