fbpx
Політика

До постраждалих не можуть потрапити навіть їх батьки – Роман Чернега

  Міліція не пускає батьків до постраждалих від "Беркуту" – УДАРівець

 Нардепів від опозиції не пустили до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Братиславській, де утримують під вартою 6 засуджених осіб, які постраждали під час акцій протесту на Майдані Незалежності та під адміністрацією президента. Про це повідомив народний депутат фракції “УДАР” Роман Чернега, передає УНН.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 “До постраждалих не можуть потрапити навіть їхні батьки, які приїхали до лікарні”, — повідомив Чернега.

 “Ударівець” додав, що лише одному із заарештованих вдалося поспілкуватися з адвокатом. “Адвокат розповіла нам, що хлопець був прикутий наручниками, а спілкуватися з підзахисним адвокату довелося у присутності двох конвоїрів, що є грубим порушенням закону”, — зазначив Чернега.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Народний депутат також повідомив, що до арештованих не пустили народних депутатів, які вимагали надати їм можливість зустрічі з постраждалими від дій “Беркута”. “Слідчий категорично заявив, що не бачить необхідності народним депутатам зустрітися із заарештованими та оглядати палати, де тримають хлопців”, — зазначив нардеп від “УДАРу”.

 Джерело: УНН

Читайте також: