fbpx
Політика

Кобзон: “Українцям потрібно розповісти, що таке націонал-патріотизм”

 Відомий виконавець Йосип Кобзон, перший заступник голови Комітету з культури Державної Думи Російської Федерації, поспілкувався з журналістами на тему всього, що відбувається в останні дні в столиці України. За словами Кобзона, українському народу потрібно знати, що між рівнем аморальності і незнанням культури в країні є тісний зв’язок.

«Чому Україна так сильно рветься до Європейського Союзу? Та тому що, українцям здається, що в Європейському союзі вони почнуть жити краще. Ми це знаємо, а люди, що знаходяться там – ні. Українському народу потрібно розповісти, як і чим живе культура і мистецтво. Вони повинні знати, що таке націонал-патріотизм. Як тільки українці зрозуміють це, країна відчує полегшення і заживе краще», – заявив Йосип Кобзон.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Нагадаємо, що в столиці України тривають масові акції протесту, метою яких є усунення від влади нинішнього уряду країни, а також її президента. Вчора на київські вулиці вийшло, за різними даними, від 500 тисяч до 1,5 мільйона осіб. В даний момент люди заблокували будівлю Кабінету міністрів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: