fbpx
Новини світу

Службовців Івано-Франківська хочуть змусити викинути з кабінетів портрети Януковича

В Івано-Франківську призвали службовців викинути зі своїх кабінетів портрети В. Януковича

Депутати місцевих рад Івано -Франківської області закликали службовців викинути зі своїх кабінетів портрети президента України Віктора Януковича, передає кореспондент УНН.

"Давайте змусимо всіх службовців викинути його портрети з кабінетів", – запропонував у своєму виступі народний депутат України першого демократичного скликання, депутат Івано-Франківської обласної ради Дмитро Захарук. Почувши у відповідь захоплені вигуки учасників зборів, він запропонував голові облради включити в їх рішення пункт про те, щоб закликати службовців викинути портрети Януковича з своїх робочих кабінетів на території Івано-Франківської області.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У відповідь учасники зібрання скандували "Зека – геть!" "Фашисти нападають о 4:00 ранку. Ті о четвертій, і ці о четвертій. Хто це, не інакше як як фашисти? І суд, який заборонив акції в Києві, теж відбувся о четвертій", – обурився Д. Захарук .

У засіданнях місцевих рад Івано-Франківської області, які відбулися на площі перед адміністративною будівлею облради в Івано-Франківську, взяли участь близько 15 тис. осіб. Як повідомляв УНН, Івано-Франківська облрада скликає в неділю спільну сесію місцевих рад області.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Джерело: УНН

Читайте також: