fbpx
Політика

З Януковичем-молодшим відмовилися працювати його прес-секретарі

Ольга Івахно та Олександр Щербаков заявили, що відмовляються виконувати обов’язки керівників прес-служби народного депутата Віктора Януковича-молодшого. Своє рішення вони пояснили неприйняттям силових дій влади щодо мирних мітингувальників на «Євромайдані».

«Заяви про те, що це були "провокації" або "підстави" – позбавлені будь-якого сенсу. Ви досі не почули імена "реальних" винуватців, тому що абсолютно очевидно, на кому лежить відповідальність. Зате було прийнято рішення скидати вину на дітей, які нібито першими напали на "Беркут"», – йдеться в їх заяві.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

На думку прес -секретарів, Віктор Янукович-молодший на своїй сторінці в соцмережі опублікував повідомлення, в якому розкритикував розгін «Євромайдану». І замість того, щоб на 180 градусів розвернутися до людей, визнати помилку і відповісти за неї, регіонал видалив повідомлення і замість нього «з’явилася абсолютно інша точка зору в стилі чечетовщина».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Це радикально відрізняється від всього, що особисто ми робили протягом останніх двох років, і ми не хочемо, і не можемо в цьому брати участь», – додали працівники прес-служби і закликали всіх людей виходити на Майдан.

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: