fbpx
Новини світу

Польща і Швеція захоплені рішучістю українців

Глава МЗС Польщі Радослав Сікорський та міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт висловили своє схвалення Євромайдану. Про це йдеться на сайті міністерства закордонних справ Польщі.

«Як ініціатори Східного партнерства, ми дуже задоволені, що багато українців не лякаючись холоду, висловили протест проти свого президента і висловили рішення не відмовлятися від підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом», – сказано в повідомленні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також у ньому йдеться, що Євросоюз як і раніше тримає двері відкритими і готовий підписати Угоду про асоціацію, як тільки Янукович погодиться. Однак якщо в Україні не будуть проведені економічні реформи, Європа «не втягуватиметься в безглузді торговельні війни за майбутнє України».

Радослав Сікорський і Карл Більдт закликали жителів України домагатися свого мирним шляхом, адже «в мирному характері акції протесту виявлена ​​справжня європейська рішучість».

Читайте також: