fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На підходах до АП спецназ почав масово застосовувати шумові гранати і сльозогінний газ

Спецназ почав масово застосовувати шумові гранати і сльозогінний газ на підходах до адміністрації президента проти "тітушок"

 Спецназ почав масово застосовувати шумові гранати і сльозогінний газ на підходах до адміністрації президента проти протестуючих, більшість яких в масках і добре екіпіровані, швидше за все, є "тітушками". Як передає кореспондент УНІАН, спецназ почав масово застосовувати шумові гранати і сльозогінний газ, коли в їх сторону почав рухатися бульдозер, на якому знаходилося з десяток молодих людей.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Після вибухів гранат силовикам вдалося зупинити бульдозер, а радикально налаштовані мітингувальники відступили. Однак вони поводяться досить агресивно.

 Журналісти, що знаходяться на місці події, відзначають, що провокатори гасла кричать українською, а розмовляють між собою російською мовою. Вони продовжують кидати в спецназ різні предмети, включаючи булижники і «коктейлі Молотова». Крім того, молоді люди показують, що вони добре володіють навичками протидії бійцям силових структур і знають їх тактику поведінки.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Источник: УНИАН

Читайте також: