fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МВС: До правопорушень біля будівлі адміністрації президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації “Братство”

До заворушень на Банковій причетні понад 300 членів "Братства" – МВС 

Правоохоронці встановили, що до неправомірних дій біля будівлі адміністрації президента України причетні понад 300 членів організації "Братсво". Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці МВС у Facebook, передає УНН.

У повідомленні наголошується, що міліція частково встановила ініціаторів заворушень у столиці, про причетність цих людей до подій повідомляють активісти, які нещодавно були затримані правоохоронцями.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

"Зокрема неправомірні дії біля Кабінету міністрів були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук. До правопорушень у будівлі адміністрації президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації  "Братство", які діяли під керівництвом Дмитра Корчинського", ​​- йдеться в повідомленні.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

У МВС також зазначили, що "затримані повідомили, що безлад біля будівлі КМДА супроводжувався представником ВО "Свобода" на прізвище Мірошниченко".

Джерело: УНН

Читайте також: