fbpx
Новини світу

Янукович дав ляпаса кожному європейцеві, – екс-глава Європарламенту

Екс-глава Європарламенту Єжи Бузек упевнений, що силою розігнавши "Євромайдан" у Києві, президент України Віктор Янукович тим самим завдав ляпас кожному європейцеві. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні український народ прокинувся в похмурій реальності. Не тільки через те, що вчора у Вільнюсі українська влада ігнорувала геополітичний вибір більшості громадян. Але головне тому, що правоохоронці грубо розігнали мирних протестантів на Євромайдані – переважно студентів і журналістів», – обурився Єжи Бузек.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

При цьому він додав, що Віктор Янукович «дав ляпаса кожному європейцеві тим, що атакував мирний протест, який підтримує європейські цінності». Єжи Бузек заявив, що європейська спільнота це безглузде насильство без відповіді не залишить. Також він закликав українську владу негайно припинити насильство, а народу побажав сили і мужності у відстоюванні своїх бажань.

Читайте також: