fbpx
Політика

У ПР розповіли свою версію конфлікту на Майдані

 У ПР розповіли, що, за їх інформацією, відбувалося вночі на столичному Євромайдані

 Мітингувальники Євромайдану у Києві вночі пручалися міліції, кидаючи "тупі предмети, пляшки і палаючі дрова". Про це УНН розповів заступник керівника парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи ситуацію, яка склалася в Києві.

 За його словами, телевізійні канали показали "лише другу частину зіткнення міліції та мітингувальників".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Перша частина показана не була. За рішенням київської влади співробітники комунальних служб намагалися встановити ялинку і створити ковзанку для дітей. Вдень вони це не могли зробити, адже на Майдані повно туристів, людей. Співробітники комунальних служб попросили мітингувальників допомогти встановити ялинку і ковзанку, але їм перешкодили, тому вони звернулися за допомогою до міліції. Міліція вночі під’їхала, на Майдані знаходилося десь 100 осіб – мітингувальників. Вони почали кидати в стражів тупі предмети, пляшки, палаючі дрова. Мітингувальники спровокували міліцію, тому міліції довелося повести себе не так, як вона хотіла ", – розповів Михайло Чечетов.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Джерело: УНН

Читайте також: