fbpx
Політика

Лідери опозиції закликали громадян заблокувати Київ

Опозиціонери закликали громадян в понеділок заблокувати Київ

Лідери опозиції закликали мітингуючих на Михайлівській площі оголосити страйк у Києві, передає кореспондент УНН.

 "Ми в понеділок будемо блокувати Київ, як сьогодні. Звертаюся до наших студентів – наших б’ють. Я звертаюся до півмільйона студентів – в понеділок вас нічому не навчать, вся наука на площі", – підкреслив ек -міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Я хочу звернутися до міліції – ви стали символом бандитизму… Припиніть виконувати злочинні накази. Я знаю, що вчора… волю Януковича виконав міністр Захарченко", – сказав він.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Політик також звернувся до керівника столичної міліції, щоб він теж не виконував злочинних наказів.

Віталій Кличко закликав усіх до об’єднання. "Нам потрібно об’єднатися, щоб нанести удар. Ні я, ні Олег (глава ВО "Свобода" О. Тягнибок – ред.), Ні Арсеній (лідер парламентської фракції "Батьківщина", голова політради цієї ж партії А. Яценюк – ред.) самі нічого не зможемо зробити.  

Ми повинні об’єднатися… Тільки, коли ми всі разом вийдемо, ми зможемо змести тих людей, які не працюють на людей", – зазначив В. Кличко. "Ми зробимо все, щоб цей міністр відповідав за скоєне. Ми об’єднаємося в один кулак і завдамо удару", – сказав політик.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

При цьому Арсеній Яценюк назвав тих, хто виконав "злочинний наказ", розігнавши студентів. "Його посіпаки, які виконували цей наказ, ми їх всі знаємо. Це керівник "Беркута" Києва, Луганська та Дніпропетровська", – повідомив політик.

Джерело: УНН

Читайте також: