fbpx
Політика

Анатолій Гриценко: “Янукович демонстративно жорстоко знищив Майдан”

 Народний депутат від опозиційної фракції «Батьківщина» Анатолій Гриценко заявив, що громадяни лягали спати в Україні, а прокинулися в Білорусі. Цими словами нардеп прокоментував розгін учасників Євромайдану співробітниками «Беркута». Нагадаємо, що розганяли людей вночі 30 листопада.

«Янукович тепер остаточно вийшов за межі людяності. Спочатку він цинічно, з посмішкою підтримував людей на Майдані оплесками, а через деякий час – демонстративно жорстоко його знищив. Причому він знищив Майдан в той день, коли стратегічні партнери України, а саме Європейський союз і Сполучені Штати Америки, його офіційно попередили, що якщо проти людей на Майдані застосують силу, то їх реакція буде жорсткою», – заявив Анатолій Гриценко на своїй сторінці в соціальної мережі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Гриценко вважає, що майбутнє України в даний момент залежить від того, якою буде реакція на все, що відбулося від українських громадян, а також від наших стратегічних партнерів.

«Український народ, масовими акціями протесту в багатьох містах країни, повинен сказати Віктору Януковичу своє слово, яке буде твердим і переконливим. Бо якщо народ промовчить – про демократію та європейське майбутнє ми можемо забути», – вважає політик.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Якщо після таких грубих дій з боку влади проти мирних громадян України наші стратегічні партнери не застосують ніяких дій, тоді їх цінності і стандарти – постануть під великим питанням. Я ще раз повторюю – наша країна в даний момент знаходиться в небезпеці! Ми всі разом повинні її захищати!» – підсумував Анатолій Гриценко.

Вранці 30 листопада співробітники «Беркута» силою розігнали всіх мітингувальників на Євромайдані в центрі Києва. За словами очевидців, людей били кийками і ногами.

Беркут розігнав Євромайдан (відео):

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: