fbpx
Новини світу

Прощання з Лесею Гонгадзе відбудеться 1 грудня

 Завтра у Львові попрощаються з Лесею Гонгадзе

 Прощання з матір’ю убитого у 2000 році журналіста Георгія Гонгадзе Лесею Гонгадзе відбудеться 1 грудня в Преображенській церкві у Львові. Про це повідомили УНІАН у прес -службі Львівської міської ради.

Як наголошується в повідомленні, завтра, о 19:30, відбудеться парастас і прощання з Лесею Гонгадзе у Преображенській церкві на вулиці Краківській. У понеділок, 2 грудня, о 12:00, відбудуться похорони.

Процесія від Преображенської церкви вирушить до кладовища у смт Брюховичі (біля Львова), де і поховають Лесю Гонгадзе.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Цієї ночі померла Леся Гонгадзе. Мама, яка любила свого сина, яка любила всіх нас, людина, яка завжди мала дуже велику позитивну енергію. Попрощатися можна буде завтра о 19:30 в Преображенській церкві. Також о 12:00 у понеділок пройде молитва в Преображенській церкві, і після цього процесія піде в сторону Брюховицького кладовища. Така воля сім’ї, там поховані батьки, там буде похована Леся Гонгадзе. Вона хворіла, але дуже мужньо трималася. Це особлива жінка. Я щасливий, що за життя з нею був знайомий», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

На 69-му році життя сьогодні близько 4:00 ночі Леся Гонгадзе відійшла у вічність. Леся Гонгадзе (Корчак) була корінною львів’янкою. Її батько Теодор Корчак був першим радіотехніком в Західній Україні. Сама Леся Гонгадзе – медик за фахом.

Джерело: УНІАН

Читайте також: