fbpx
Шоу-бізнес

Кейт Міддлтон і принц Вільям порушують королівські традиції заради сина

  Герцогиня Кетрін і її чоловік принц Вільям, які зовсім нещодавно вперше стали батьками, всіма можливими способами порушують королівські традиції заради свого сина. Щасливі батьки хочуть подарувати своєму синові Георгу нормальне сімейне життя, тому відмовляються від няньок.

Як кажуть друзі пари, пара прагне жити звичайнісіньким життям і самостійно ростити свою дитину. «Кейт не хоче, щоб Георг звик до чужих людей більше, ніж до своїх батьків. Син став новим сенсом життя для Кетрін», – говорить інформатор, близький до монаршої сім’ї. Також, за словами джерела, як тільки Кейт Міддлтон стала мамою, у неї з’явилися нові правила: вона не може відтепер від’їжджати з Лондона занадто далеко, ну а нічні поїздки їй і зовсім заборонені.

Крім цього, королівська сім’я бере приклад зі своїх знайомих, які вельми успішно поєднують роботу з дітьми. Джерело повідало: «Вони дивляться на своїх друзів, які зуміли виховати дитину і при цьому зробити кар’єру. Вони не розуміють, чому у них не може вийти так само, адже відмінностей не так вже й багато».

Незважаючи на все вищесказане, Кетрін не тільки прагне приділяти весь вільний час своєму синові, але й не забуває про свої обов’язки. Так, наприклад, нещодавно Кейт Міддлтон з’явилася на щорічному благодійному гала-вечері організації SportsAid, яка знаходиться під патронажем герцогині.

За матеріалами: US Weekly

Читайте також: