fbpx
Шоу-бізнес

Міла Куніс подружилася з мамою Ештона Кутчера

  Мати голлівудського красунчика Ештона Кутчера Дайан Кутчер давно прийняла Мілу Куніс як невістку. Більш того, Міла, яка перебуває у відносинах з Ештоном вже більше двох років, стала буквально повноправним членом сім’ї Кутчер. Вона багато часу проводить з мамою свого коханого чоловіка: жінки разом займаються господарськими справами і ходять по ресторанах.

Нещодавно папарацці застукали Мілу і Дайан в одному з магазинів Лос-Анджелеса, де вони робили покупки до Дня подяки. Також їх бачили разом у ресторані.

Сама актриса Міла Куніс зовсім не приховує того факту, що хоче стати законною дружиною Ештона. До слова, мрія Міли, нарешті, втілилася, адже Ештон Кутчер отримав статус холостяка після розлучення з Демі Мур. Офіційно шлюб Ештона й Демі перестав існувати тільки 27 листопада, незважаючи на той факт, що не живуть вони разом вже більше двох років.

Нагадуємо, що шлюборозлучний процес був затягнутий через те, що колишнє подружжя не могло поділити спільне майно, вартість якого становила 300 мільйонів доларів. Тепер же Мілі Куніс залишилося дочекатися, коли ж красунчик Ештон запропонує їй стати його дружиною, щоб зайнятися підготовкою до довгоочікуваного весілля.

За матеріалами: ЕвроСМИ

Читайте також: