fbpx
Політика

Єврокомісар: “Сподіваємося, що Україна перегляне своє рішення”

 Україна, прийнявши рішення про призупинення процесу підготовки до укладення угоди про асоціацію з Євросоюзом, в майбутньому усвідомлює свою помилку і перегляне своє рішення. Про це сьогодні, 28 листопада, заявив єврокомісар з торгівлі Карел де Гюхт.

«Ми всі щиро шкодуємо про рішення уряду України. Однак, як мені здається, треба підкреслити, чому саме ми так ставимося до рішення української влади. Звичайно, тому, що рішення відмовитися від євроінтеграції зачіпає і Європейський союз. Однак ще більш важливим є той факт, що воно також надає вплив і на саму Україну», – прокоментував ситуацію де Гюхт, виступаючи на бізнес-форумі «Східного партнерства ».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Ми спостерігаємо за тим, що все більше і більше країн приєднуються до глобальної економіки. Це рішення допомагає їм швидше рости. Я сподіваюся, що рано чи пізно українська влада також зрозуміє це і в підсумку перегляне своє рішення», – додав єврокомісар. Також він зазначив, що в Європейському союзі готові відновити процес асоціації, якщо Україна цього захоче.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: