fbpx
Економіка

Торгова мережа «Епіцентр» оштрафована на 52 млн грн

Держспоживінспекція оштрафувала торгову мережу «Епіцентр» на 52 млн грн

 За результатами раніше проведеної перевірки української мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр», Державна інспекція з питань захисту прав споживачів (Держспоживінспекція) оштрафувала мережу на 52 млн грн за торгівлю контрафактною продукцією. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив голова Держспоживінспекції Сергій Орєхов.

«Найпершою ми перевіряли «Епіцентр» – 52 млн грн штрафів», – сказав Орєхов. За його словами, мережа оскаржила дане рішення в суді, і зараз справа в процесі розгляду.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

Як повідомляв УНІАН, на початку жовтня глава Держспоживінспекції Сергій Орєхов заявив, що відомство передало до Генеральної прокуратури України матеріали про порушення, виявлені в торгових мережах «Епіцентр» і «Ельдорадо» при продажу побутової техніки, а саме – торгівлі контрафактною продукцією.

Сьогодні, 28 листопада, Орєхов заявив, що проведені Держспоживінспекцією перевірки українських рітейлерів підтвердили наявність на полицях контрафактних товарів.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

За його словами, в мережах «Епіцентр», «Ельдорадо», «Фокстрот» контрафакт відомих марок «продавався постійно і продається по сьогоднішній день».

Джерело: УНІАН

Читайте також: