fbpx
Музика

Філ Коллінз збирається повернутися на сцену

Легендарний виконавець Філ Коллінз, який завершив свою музичну кар’єру в 2011 році, заявив, що може повернутися на сцену. Крім відновлення сольних виступів музикант не проти возз’єднатися з групою Genesis.

Зараз Філ Коллінз знаходиться в Штутгарті (Німеччина), де проходить прем’єра мюзиклу «Тарзан», музику до якого він написав. На прес-конференції після вистави 62-річний екс-виконавець заявив: «Я б міг зіграти ще кілька шоу, можливо, навіть разом з Genesis».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Залишаючи сцену два роки тому, Філ Коллінз повідомив, що після травми хребта здоров’я його погіршилося, і він не може грати на барабанній установці, а це, за словами музиканта, йому подобається навіть більше, ніж співати. Саме в ролі барабанщика Коллінз почав співпрацю з Genesis в першій половині 1970-х років, і тільки після того, як колектив залишив основний вокаліст Пітер Габріель, Філ зайняв його місце. На початку 80-х років музикант покинув групу і почав сольну кар’єру. Тиражі сольних платівок Філа Коллінза у багато разів перевершують тиражі дисків Genesis. На сьогоднішній день музикант випустив вісім альбомів.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Філ Коллінз (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: