fbpx
Політика

Пайетт: “РФ не зможе замінити Україні кредити, які можуть надати в МВФ”

 Російська Федерація не зможе замінити Україні кредити, які можуть бути представлені з боку Міжнародного валютного фонду. Про це сьогодні, 28 листопада, заявив посол Сполучених Штатів Америки в Києві Джеффрі Пайетт.

«Я тільки можу здогадуватися про те, що саме викладає на стіл Російська Федерація. Однак, як я вважаю, такий великий економіці, як українська, лише Міжнародний валютний фонд зможе надати адекватні можливості для того, щоб українська економіка у фінансовому плані могла стати на власні ноги. Особливо про це варто згадати в світлі того, що будь-які кредитні лінії, які пропонує Російська Федерація, лише відстрочать процес адміністративної модернізації», – прокоментував ситуацію Пайетт.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

На думку високопоставленого дипломата, компроміс між Україною і МВФ цілком реальний.

«Хочу підкреслити, що політичних «чорних» ходів не буває. І я не впевнений, що в даній ситуації є якась альтернатива іншій угоді для ін’єкції міжнародного капіталу», – додав американський посол.

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: