fbpx
Політика

Українським дітям влаштують святкування Нового року і Різдва – указ Януковича

Президент України Віктор Янукович розпорядився, щоб Кабінет міністрів забезпечив проведення дитячих заходів під час різдвяних і новорічних свят. Про це стало відомо з відповідного указу президента України.

Цей указ був оприлюднений на сайті українського президента в середу, 27 листопада.

Зокрема, Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів спільно з Радою міністрів АР Крим, обласними, Севастопольською та Київською міськими адміністраціями забезпечити проведення в українських населених пунктах святкових новорічних і різдвяних заходів. Також, як повідомляється в указі президента, дітям повинні бути вручені спеціальні новорічні подарунки.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім того, в указі Віктора Януковича доручається провести в Україні заходи з метою забезпечення громадського порядку під час проведення масових святкових заходів під час новорічних і різдвяних свят. Також президент України зажадав, щоб уряд вирішив питання з фінансуванням цих заходів.

В указі сказано, що Віктор Янукович доручив уряду організувати організаційний комітет. Цей комітет має зайнятися підготовкою та проведенням в Україні новорічних і різдвяних свят для дітей. У комітеті мають забезпечити розробку та затвердити до 2 грудня 2013 план заходів з проведення в Україні новорічних і різдвяних « дитячих свят».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також Віктор Янукович доручив провести 19 грудня церемонію відкриття головної новорічної ялинки на Майдані Незалежності. Крім того, новорічні ялинки з’являться в Сімферополі, районних та обласних центрах, Севастополі, містах обласного та республіканського значення.

Кабінету міністрів України та Державному управлінню справами Янукович доручив забезпечити проведення свята «Президентська новорічна ялинка», який має прийняти Національний палац мистецтв «Україна».

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: