fbpx
Політика

Студентський мітинг “розвернувся” на Майдані

 26 листопада в центрі Києва все ще тривають масові протести народу.

Слід зазначити, що біля Кабінету міністрів України стоять прихильники політичної партії «Батьківщина», які, вигукуючи гасла, вимагають від уряду піти у відставку. Ярослав, один з мітингувальників, сказав, що незважаючи на погіршення погоди, декілька «вартових» залишаться стояти і вночі. Водночас перед будівлею Кабміну, не звертаючи жодної уваги на протестуючих, повним ходом йде ремонт бруківки.

У самому серці Європейської площі як і раніше встановлені намети і металеві бочки, які опалюються колодами і таким чином не дають всім присутнім замерзнути. Мітингувальники на Європейській площі, так само як і їх «кабмінівські колеги», відзначили, що люди будуть продовжувати ночувати і залишатися на Європейській площі, поки глава України не схаменеться і не ухвалить правильне рішення на користь асоціації з ЄС.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Однак найцікавіші події розгорталися 26 листопада саме на Майдані Незалежності. Саме в цьому місці зібрався студентський рух на підтримку Євроінтеграції України. 26 листопада на Майдані Незалежності зібралося більше 1000 студентів. Студенти виконували пісні, вигукували гасла. Всіх учасників акції просили залишатися на Майдані якомога довше і не розходитися по домівках, а навпаки, запрошувати якомога більше своїх друзів. На Майдані Незалежності для учасників, як і раніше, працює пункт надання медичної допомоги, встановлена ​​кухня і намет, всередині якого можна зігрітися  і, підкріпившись, залишатися на Майдані.

Читайте також: