fbpx
Новини світу

У Києві офіційно стартувало дитяче Євробачення-2013

 Дитяче Євробачення-2013 офіційно стартувало в Києві

 У Національному палаці мистецтв "Україна" офіційно стартував дитячий пісенний конкурс Євробачення -2013. В урочистій церемонії відкриття взяли участь юні конкурсанти, делегації з 12 країн світу, представники ЗМІ та зіркові гості, передає УНН з посиланням на прес -службу КМУ.

З вітальною промовою до гостей і учасників пісенного бієнале звернулися віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко, уповноважений президента України з прав дитини Юрій Павленко, радник прем’єр-міністра України Валентина Довженко.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Також зі святом присутніх привітали т.в.о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов та виконавчий директор дитячого Євробачення Владислав Яковлєв.

Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко нагадав, що 2013 рік проголошений президентом України Роком дитячої творчості і цей міжнародний конкурс молодих виконавців є гідним підсумком низки заходів тематичного року.

А уповноважений з прав дитини Юрій Павленко зачитав вітання президента України Віктора Януковича учасникам, організаторам та гостям Євробачення-2013, в якому президент країни висловив сподівання, що київське Євробачення- 2013 запалить нові зірки на європейському музичному небосхилі і побажав конкурсантам успіхів і перемог.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

На церемонії відкриття виступила переможниця дитячого Євробачення- 2012 українська дівчинка Анастасія Петрик і подарувала всім свою нову пісню "Victory".

Джерело: УНН

Читайте також: