fbpx
Футбол

Олег Блохін: Хотів би привітати Ігоря Суркіса з днем народження. Думаю, команда зробила йому сьогодні хороший подарунок

Раніше ми повідомляли, що сьогодні київське «Динамо» в рамках 17-го туру УПЛ з рахунком 3:0 обіграло ужгородську «Говерлу». Під час післяматчевої прес-конференції головний тренер « Динамо» Олег Блохін привітав свою команду з перемогою і заявив наступне: «Очікував більш важкої гри, враховуючи, що наші "збірники" повернулися в розташування клубу в різному стані». Олег Блохін відзначив, що клас "Динамо" виявився вищим, а моменти в ході гри були в обох команд.

«Користуючись нагодою, хотів би привітати президента клубу з минулим днем ​​народження. Думаю, сьогодні команда піднесла йому гарний подарунок», – підкреслив Олег Блохін.

Журналісти в бесіді з Олегом Блохіним звернули увагу, що за «Говерлу» сьогодні не грали орендовані у «Динамо» футболісти. «А я яке відношення до цього маю? Я не займаюся переходами і контрактами. Якщо у футболістів записано в контракті, що вони не мають права грати проти "Динамо", то, значить, так укладено угоду. Я до цього відношення не маю», – повідомив Олег Блохін.

Розповів Олег Блохін і про те, в якому стані повернулися зі своїх збірних футболісти київського «Динамо». «Одним словом, хлопці приїхали зі збірних в різному стані. Тому довелося шукати оптимальний склад. Українські "збірники", звичайно, пригнічені, але я їм сказав, що життя триває. Всяке буває, зупинятися на цьому не можна», – резюмував головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін.

За матеріалами: terrikon.com Фото: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: