fbpx
Право

Держприкордонслужба: Кличко порушив режим у криворізькому пункті пропуску через держкордон України

В. Кличко порушив режим в пункті пропуску через державний кордон України – Держприкордонслужба

24 листопада о 12:40 в аеропорту "Кривий Ріг" через несприятливі погодні умови здійснив позапланову посадку чартерний рейс "Гамбург (Німеччина) – Київ (Україна)", на якому здійснював переліт народний депутат України Віталій Володимирович Кличко. Після посадки літака громадянин Кличко В. В. пройшов прикордонний контроль, під час якого він був проінформований про необхідність також проходження митного контролю. Про це УНН повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Враховуючи, що пункт пропуску "Кривий Ріг" працює за попередньою заявкою, представники митної служби в пункт пропуску на той час ще не прибули (митне оформлення проводиться співробітниками митниці м. Кривий Ріг, що знаходяться за межами аеропорту).

Після проходження паспортного контролю Кличко В. В. повідомив, що у нього немає часу чекати прибуття працівників митниці та відбув з території аеропорту. Своїми діями громадянин Кличко В. В. порушив режим в пункті пропуску через державний кордон України, за що передбачається відповідальність за ст. 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Про даний факт поінформовано Верховну Раду України та відповідні органи державної влади.

Джерело: УНН

Читайте також: