fbpx
Економіка

Кабмін: Хто фінансує “Євромайдани”?

Кабмін перевірить законність проведення та фінансування акцій на підтримку євроінтеграції – Азаров

Кабінет міністрів України не боїться акцій на підтримку євроінтеграції і має намір перевірити законність їх проведення та фінансування. Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров в інтерв’ю Першому російському телеканалу в неділю.

«Звичайно ні» , – заявив Азаров у відповідь на питання, чи боїться уряд акцій. «Є технологія, і ми знаємо, що до стихійних явищ домішуються і технології спеціальні. І тут ми будемо звичайно дивитися дуже уважно», – сказав Азаров.

Читайте також:  Вперше арештоване майно Медведчука на Закарпатті виставили на аукціон

За його словами, влада знає, що такі акції фінансуються. «Якщо це все робиться в рамках законодавства, це нормально. Якщо це робиться з порушенням рамок законодавства, то зрозуміло, уряд не буде вести себе, так як вів в 2004 році, коли на наших очах абсолютно спокійно здійснювалася технологія повалення законного уряду. І тут ми, як кажуть, не гратимемо. Будемо розповідати своїм людям, будемо пояснювати, що все має бути в рамках Конституції, в рамках законодавства», – заявив Азаров.

Читайте також:  Чому сухий закон не працює? (ВІДЕО)

Він підкреслив, що уряд максимально відкрито і відповідає за свої слова і дії. «Ми максимально відкриті з людьми. Намагаємося максимально дохідливо, зрозуміло пояснити свою позицію. Причому, ми відповідаємо за кожне своє слово. Якщо я сказав слово неправди, то мене дуже легко залучити до відповідальності. Дуже легко», – зазначив Азаров.

Джерело: УНІАН

Читайте також: