fbpx
Футбол

“Для чого ми граємо в футбол?”, – екс-гравець збірної України про монолог Віталія Кварцяного

Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний, безумовно, є однією з найяскравіших постатей в українському футболі. Висловлювання Віталія Кварцяного часто стають одними з головних новин у спортивних виданнях. Хтось сприймає слова Кварцяного всерйоз, а хтось просто з усмішкою. Нещодавно в мережі Інтернет з’явився монолог, нібито адресований головним тренером «Волині» своїм футболістам. Людина з голосом, схожим на голос Кварцяного, безсторонньо висловлюється на адресу гравців, при цьому не соромлячись у виразах.

Цікаву думку з приводу аудіозапису і про особу самого Віталія Кварцяного висловив Євген Левченко, який раніше кілька разів викликався під прапори збірної України. У соціальній мережі Facebook колишній футболіст української збірної розповів, що йому один з друзів «прислав аудіозапис тиради відомого тренера " ​Волині" після програного матчу проти Динамо». Євген Левченко розповів, що його колись запрошували в «Волинь», «але після розмови з друзями-футболістами і рабського контракту, запропонованого мені керівництвом Волині, я вирішив відмовитися», – зазначає футболіст.

Говорячи про аудіозапис, Євген Левченко зазначає: «Справа навіть не в тому, що коуч розносить своїх футболістів в пух і прах за допомогою ненормативної лексики. А сам зміст монологу одіозного тренера «Волині» змушує задуматися і задатися питанням: "Для чого ми граємо в футбол?"».

«Всі ми регочемо над гостромовними прес-конференціями Кварцяного. Над ким ми сміємося? Чи не над собою? Якщо розібратися, через таких горе-тренерів у нас футболісти виростають загнаними і заляканими», – висловив свою думку Євген Левченко. Він додав наступне: «На жаль, я не думаю що після не першого такого монологу до Кварцяного будуть прийняті хоч якісь заходи з боку клубу, ФФУ чи міліції. Знову-таки через страх і небажання зв’язуватися з такими людьми. А адже за великим рахунком цей аудіозапис є кримінальною справою».

«У нас не буде нормального, видовищного футболу, поки існують кріпосні методи поводження з футболістами», – резюмує в соціальній мережі Facebook Євген Левченко.

За матеріалами: facebook.com Фото: isport.ua

Читайте також: